Hulp nodig bij het vinden van

ING Klantenservice ?

Bel Ons
0906-4042404
Dit is een abonnee-informatiedienst van Leadplay OÜ waarvoor u 110 cpm betaalt, ook na het doorverbinden. Wij zijn niet gelieerd aan bedrijven waarvan wij gegevens verstrekken.
ING e-mailadres
Niet beschikbaar
Postadres ING
Bijlmerplein 888 1102 MG
ING hoofdkantoor op dit adres
ING Klantenservice

Neem onmiddellijk contact op met de klantenondersteuning van ING

Direct contact opnemen met de klantendienst van ING of gegevens opvragen bij ING? Dan kunt u gebruik maken van onze datahoeveelheid en direct contact opnemen met ING. We linken je meteen naar het ING-telefoonnummer, zodat je meteen met een ING-medewerker kunt praten. Regelmatig komt het voor dat u vragen heeft waarop u snel antwoord moet krijgen, maar waar u niet meteen een oplossing voor kunt vinden op de internetsite. Bovendien kan het nu niet meer schoon en snel genoeg zijn om het juiste ING-nummer te vinden waarnaar u op zoek bent. Schakel daarom onze provider in en wij kunnen u zo snel mogelijk in contact brengen met de ING-klantenservice. U kunt ING ook kosteloos bereiken op het nummer 020 228 88 44.

Meer gegevens over ING

ING Bank is een Nederlandse financiële instelling waarbij je zowel als niet-publieke beschermheer als als zakelijke beschermheer bijna geld verschuldigd bent. Naast het uiteindelijk verschuldigde geld, geeft de financiële instelling van ING ook aanbiedingen samen met pensioenregelingen, bestaansdekking en beleggingen. U kunt bij de ING Klantenservice terecht voor vragen over internetbankieren, uw pensioen, uw bankzaken regelen, bankzaken regelen na overlijden, overstappen, schade melden en verschillende economische gegevens. Daarnaast geeft de ING-klantenservice ook een noodhoeveelheid. Met deze noodlijn kunt u in één keer uw creditcard of betaalpas blokkeren en haalbare fraude en fraude registreren. Het is ook mogelijk om uw laadgoederen te deblokkeren via de noodlijn.

ING klantenondersteuning urenregistratie

De openingstijden van de ING klantenondersteuning zijn als volgt:

 • Privé: Elke lopende dag van 8.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
 • De Alarmlijn en Balanslijn: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 • Servicedeskrelaties: Elke draaidag van 8.30 uur tot 17.00 uur
 • Passend: Elke loopdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
 • Zakelijk: Elke lopende dag van 8.30 uur tot 17.00 uur

De ING Alarmlijn

Bij diefstal, fraude, fraude of het mogelijk ontbreken van uw kredietkaart of debetkaart, moet u onmiddellijk de ING-noodlijn bellen om dit te registreren. De ING-noodlijn is continu bereikbaar. U kunt de ING-noodlijn dus 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen op 020 228 88 44. U kunt ook de ING-noodlijn noemen om uw krediet- of debetkaart te deblokkeren. Ook voor het blokkeren van uw betaalpas kunt u terecht bij Mijn ING of de ING App.

 • Creditscore of betaalpas blokkeren: Kies 1 in het vervolgkeuzemenu.
 • Diefstal, fraude of zwendel melden: Kies 2 uit het vervolgkeuzemenu.
 • Deblokkering van ladingsartikelen: kies er drie in het vervolgkeuzemenu.

Bellen met ING

Als u ING wilt noemen en direct contact wilt opnemen met een medewerker, dan zijn er op de ING-internetsite talloze telefoonnummers te vinden waar u advies kunt inwinnen. Elk ING-telefoonnummer is gekoppeld aan een gekozen onderwerp, samen met ING Privé (020 228 88 88), ING Zakelijk, ING Balance Line, ING Servicedesk Relations, ING Seizures en de ING Emergency Line. Zo kunt u zo snel en optimaal mogelijk geholpen worden bij het afhandelen van uw vragen.

Houd uw pinpas bij de hand terwijl u ING noemt. Geef duidelijk aan waar u voor belt en voer het bedrag van uw rekening in als het wordt geprecipiteerd terwijl u ING aanraakt.

Andere manieren om in contact te komen met ING

U kunt op verschillende manieren in contact komen met ING. Op de internetsite van ING vindt u tal van alternatieven om zelf uw vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Kavels kunt u zelf instellen via de ING app of via artikelen met veelgestelde vragen. U kunt ook direct ING bellen of online een afspraak maken.

Altijd uw laadgegevens bij de hand voordat u contact opneemt met een ING-nummer.

De verschillende manieren om met ING contact op te nemen:

 • Telefoon
 • Alarmlijn
 • Een afspraak maken
 • Social Media
 • Mijn ING
 • Chat
 • ING App
Update 2022/08/19
Dit delen
Questions fréquentes

Vergelijkbare merken

Bezoekers die geïnteresseerd waren in dit merk bekeken ook de volgende pagina's

Bel Ons
0906-4042404

Nummerinformatiedienst van Leadplay OÜ, 110cpm ook na doorverbinden.