Hulp nodig bij het vinden van

Vattenfall Klantenservice ?

Bel Ons
0906-1404
Dit is een nummerinformatiedienst van Leadplay OÜ waarvoor u 110 cent per minuut betaalt, ook na het doorverbinden. Wij zijn niet gelieerd aan bedrijven waarvan wij gegevens verstrekken.
Vattenfall e-mailadres
Niet beschikbaar
Postadres Vattenfall
Postbus 41920 1009 DC
Vattenfall hoofdkantoor op dit adres
Vattenfall Klantenservice

Direct contact met de klantenondersteuning van Vattenfall

Heb je vragen voor Vattenfall en wil je Vattenfall aanraken? Maak dan gebruik van onze statistiekenservice. U wordt misschien snel doorgestuurd naar de klantenservice van Vattenfall, terwijl u niet naar het Vattenfall-assortiment hoeft te zoeken. Het kan ook zijn dat u haastig op zoek moet naar de internetsite. We zorgen ervoor dat u zonder tijdverlies kunt communiceren met de klantenservice van Vattenfall. De klantenservice van Vattenfall kan je helpen met vragen over een overeenkomst, rekeningen en storingen. U kunt ook de klantenservice van Vattenfall bereiken op 0900 0808.

Meer statistieken over Vattenfall

Vattenfall is een bekende Nederlandse organisatie die zich bezighoudt met de levering, productie en verkoop van stroom en stadsverwarming. Vattenfall volgde de oproep van de Zweedse onderscheidingsorganisatie in 2018, nadat deze in 2009 werd ontvangen met behulp van hen. Daarvoor werd de organisatie Nuon genoemd en in 1994 gevestigd. Nuon is gespecialiseerd binnen de hele keten van productie tot levering van stroom. Gemeentebedrijf Nuon zette de Liander na de totstandkoming van de splitsingswet in 2006 zelfstandig voort. Vattenfall heeft in Nederland zo’n 3.500 medewerkers en verkoopt stroom en brandstof aan twee miljoen mensen.

Vattenfall klantenondersteuning openingstijden vaststellen

U kunt Vattenfall-klantenondersteuning krijgen voor de duur van de volgende uren:

  • Vattenfall klantenondersteuning voor consumenten: maandag t/m vrijdag 8.00 – 15.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten.
  • Vattenfall klantenondersteuning ondernemers: maandag t/m vrijdag 08.00 – 15.00 uur Zaterdag en zondag gesloten.

Telefonisch contact met Vattenfall

U kunt de klantenservice van Vattenfall bellen als u vragen heeft over uw overeenkomst, installatiehoeveelheidsmeter of verbruik. Ze kunnen ook helpen bij het converteren van gegevens. Voor direct antwoorden kun je gebruik maken van het Eneco smartphone assortiment (0900 0808). Voor een eenvoudig consult adviseren wij welke u uw IBAN-bereik behoudt om u uit te betalen. De klantenserviceadviseur van Vattenfall kan deze statistieken opvragen om uw overeenkomst in het systeem te laten verschijnen.

Andere alternatieven om contact op te nemen met Vattenfall

Naast het contact opnemen met Vattenfall met behulp van een smartphone, kunt u Vattenfall ook via internet aanraken. U kunt bijvoorbeeld Whatsapp, Twitter en Facebook gebruiken. Daarnaast kunt u op de internetsite inloggen op Mijn Vattenfall om meterstanden en bijvoorbeeld alternatieve gegevens op te geven. Ten slotte kunt u ook de Vattenfall Energie-app downloaden om uw verbruik te bekijken.

Beëindiging stroom overeenkomst met Vattenfall

Er zijn redenen om uw overeenkomst op te zeggen. U moet bijvoorbeeld vervangen door een andere leverancier. Het is niet altijd essentieel om de klantenservice van Vattenfall aan te raken met behulp van een smartphone, een paar energiebureaus doen dat voor je. Houd er rekening mee dat er ook een overstapboete van toepassing kan zijn. Zorg er dus voor dat u bekend bent met uw overeenkomst.

Bovendien kunt u binnen Vattenfall overstappen met een onervaren stroomovereenkomst en ter plaatse als u de periode van uw moderne overeenkomst mag afwisselen. Voor interne overboekingen is het nu niet langer nodig om de overeenkomst te annuleren, maar het is juist om de klantenservice van Vattenfall te noemen.

Evenzo is het slim om ons bij een stroom of overlijden meteen aan te raken, zodat je meteen over de juiste statistieken beschikt.

Update 2022/10/26
Dit delen
Questions fréquentes

Vergelijkbare merken

Bezoekers die geïnteresseerd waren in dit merk bekeken ook de volgende pagina's

Bel Ons
0906-1404

Nummerinformatiedienst van Leadplay OÜ, 110cpm ook na doorverbinden.